måndag 10 maj 2010

Elfsborgs-Pinocchio "hotar" lägga av.


Anders "Pinocchio" Svensson "hotar" enligt denna Aftonbladetartikel att lägga av med fotbollen. Anders lille, torka tårarna och lämna in, bara. Tänk vad du uppnått i din karriär, fått din staty rest i en rondell i stora staden Borås och allt! Och lilla gubben, ljug nu inte mer - du vet vad som händer med lilla näsan då... Att anklaga stora stygga Mjällby för sabotage, som du enligt denna Aftonbladsartikel gör, gör inte bara att din näsa växer, Anders. Den gör dig också till en löjlig figur och dålig förlorare. Anders, ingen kanske berättat det för dig tidigare, men det tycker många redan att du är sen tidigare. Nåja, precis som Pinocchio i slutet av sagan får bli en riktig pojke, kanske du nån gång framöver kan få bli man. Såja Anders, ge tillbaka näsduken till Ishizaki nu!

Från den underbara Allsvenskan i övrigt kan rapporteras att det ena bottenlaget faktiskt lyckades slå det andra. Grattis till framgången AIK! Verkligen. Förhoppningsvis de sista poängen ni får med er i år.

Vackra Djurgården var i fula Örebro och blev i det närmaste utspelade, åtminstone i första halvlek. Att inte kexen gjorde tre mål redan innan paus kan bara karakteriseras som häpnadsväckande, med tanke på chanserna. Kim Olsens miss var, om än glimrande usel, faktiskt också en räddning av Vaiho, det får inte glömmas! Överlag underkänt får mittfält och anfall i DIF i betyg. Backlinje och målvakt får - trots vissa skönhetsfläckar - godkänt med undantag för vår lille Ayuba, som var hårresande usel så länge han fick spela. Touma, Agboananike samt Ekong ges godkänt med litet plus men i övrigt var mittfält och anfall underkända i min bok.

Överlag många märkliga situationer under matchen igår. Jag undrar t ex varför vår käre, och igår så tanige, mittfälts-Perovuo kom - dragandes upp sina shorts - indrällande på plan två minuter efter att andra halvleken blåsts igång? Rännskita eller felställd mat- och sovklocka?

Mot Örjans Vall den 15/5 för tre pinnar!

4 kommentarer:

  1. Hur får du en koppling mellan artikeln på Aftonbladet och din blog?

    SvaraRadera
  2. Hej Anders. Vet inte om frågan är allvarligt menad, men rubriken i Aftonbladsartikeln var "Ganska sugen på att sluta" och underrubriken "Anders Svensson hotar att lägga av med fotbollen". Kopplingen till min kommentar och värdering av detta, är att det är helt OK för min del.

    SvaraRadera
  3. Hej,

    Nej, det var en allvarlig fråga. :) Menade inte något kring innehållet, utan tänkte mer på hur man lägger upp rent tekniskt så man får en länk från Aftonbladets artikel till din blogg. Det var så jag hittade hit. Skulle själv vilja kunna nyttja den funktionen.

    SvaraRadera
  4. OK. När du skriver ett blogginlägg, så kan du länka (genom att klistra in adressen till) en eller flera specifika artiklar, t ex i AB. Om du sen "pingar" ditt blogginlägg (flera olika sajter, sök!), så dyker efter ett litet tag upp en länk till ditt blogginlägg från artikeln i fråga.
    Så ungefär, är själv novis på detta!

    SvaraRadera