onsdag 9 juni 2010

Rinkebys moppepojkekannibaler

Tuffa moppepojkar,
bränner upp sin egen stadsdel.
Tuffa moppepojkar,
har fattat allt fel.

Tuffa moppepojkar,
Rinkebys egna kannibaler.
Tuffa moppepojkar?
Nej bara patetiska vandaler.

Tuffa moppepojkar,
borde ge motstånd mot ojämlikhet en chans.
Tuffa moppepojkar,
borde istället demonstrera mot borgarallians.

Med anledning av bränderna och skadegörelsen i Rinkeby senaste dagarna, enligt tidigare känd modell från segregerade förorter i andra delar av Europa.

Kannibalismen är dock ett dåligt sätt att bekämpa de negativa sidorna av kapitalismen. Byt strategi, uppmanar Sederade dagsedlar. Börja t ex med att ge borgaralliansens företrädare som plötsligen i valtider vill visa sig i förorten idag, ett varmt välkomnande. Och ge fan i att bränna upp mitt gamla dagis vid Bredbyplan!

Läs i SVT, SVT, SVT, SVT, SVT, AB, AB, AB, AB, EXp, Exp, Exp, Exp, Exp, Exp, Exp, Exp, DN, DN, SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, Metro, Metro.

9 kommentarer:

  1. Problemet är invandringen!

    Problemet med invandringen är politikerna som tillåter den!

    Enkelt -eller hur!

    Tjosssan så det blev i Sverige!

    SvaraRadera
  2. Anonym: Din kommentar är bara värd förakt. Jag skulle nog vilja säga att du - och dina inskränkta likar - är det riktiga problemet.

    SvaraRadera
  3. "segregerade förorter i europa", skriver du, men de väljer ju själva och vill bo där släkten landsmännen bor. Politiker låter dem bestämma själva, men invandrarna kastar sten med ord som "segregering" och det är "andras fel, aldrig vårt eget".

    SvaraRadera
  4. Det finns ju inget ansikte inget namn på någon person bakom den här Bloggen/hemsidan. Det är ju att dölja sig och ändå ge sig på dem som kommenterar. Jag tycker det är att luras och jag tycker det är fegt.

    SvaraRadera
  5. svart skallar som lekter gansters och tror dom är nåt

    SvaraRadera
  6. Hej Anonym. Du får tycka vad fan du vill om min blogg. "Att dölja sig och ändå ge sig på" är ju en rättighet som även du praktiserar. Fegt, kanske det. Men det råkar passa för tillfället, och är ju rätt långt ifrån den enda bloggen på nätet som fungerar på det sättet. Eller hur?
    Hade du skrivit att det var fegt att ge sig på en anonym kommentator för att denne inte framträdde med namn, ja då hade du haft en poäng. Men nu är det ju inte så. Jag tillåter anonyma kommentarer, till skillnad från många andra bloggar. Som din kommentar till exempel.

    SvaraRadera
  7. Hej Anonym kl 20.23. Se kommentar kl 15.32.

    SvaraRadera
  8. En kommentar från "Cavatus" borttagen, då den över huvud taget inte var relaterad till inlägg eller kommentarer. Spam.

    SvaraRadera
  9. Ungarna i Rinkeby har inga moppar. De kan ofta inte ens cykla.

    SvaraRadera